Asa cum va povesteam aici, in articolul precedent, comanda pentru nunta acestor frumosi miri a fost una complexa, iar astazi o sa va povestesc despre partea floristica.

Bianca a optat pentru decoratiuni florale din hartie floristica si verdeata artificiala, tocmai pentru a le pastra ca amintiri peste ani.

Intreaga comanda a avut ca punct de pornire combinatia dintre trandafirii baby pink realizati din hartie floristica pictata manual si crengute de eucalipt artificial in nuante gri-verzui.

Astfel buchetul Biancai a fost un mixt de culori delicate: trandafiri baby pink, miniroze albe, trandafiri David Austin cu usoara tenta peach, bobite decorative verzi, astilbe albe, eucalipt si hortensii crem-verzui.

Corsajele pentru doamne si cocardele pentru domni au avut in componenta lor aceleasi flori in culori delicate.

Avand 2 perechi de nasi, cele 4 lumanari de nunta au fost asemanatoare ca si componenta florala cu buchetul miresei.

Toate aceste minunatii au parcurs un drum lung de la Atelierul Aleynad Art din Valcea pana in nordul tarii, tocmai in Maramures 🙂 dar totul a ajuns cu bine si minunatele poze de la nunta spun totul…

Daca ti-a placut setul Biancai si iti doresti si tu un buchet de vis, realizat special pentru tine, pe care sa-l poti pastra intact ani de zile, poti intra pe site-ul meu www.aleynadart.ro  sa lasi o comanda sau imi poti scrie pe

  • pagina de Facebook Atelier Aleynad Art 
  • mail la adresa aleynad.art@gmail.com si impreuna vom personaliza florile nuntii tale.


Lasă un comentariu